Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusebepsiz morlukta ne yapmalıyım

Soru:"Sebepsiz Morlukta Ne Yapmalıyım?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sebepsiz Morlukta Ne Yapmalıyım?"

Sayın Hocam iyigünler !
ÖNBİLGİ: 24 yaşında bir bayanım280507 de sezeryanla doğum yaptımbu zamana kadar herhangi bir sebeple yaptırdığım kan testlerinde demir eksikliğim çıkıyor,ellerim ayaklarım üşür herhangibir rahatsızlığım yok
ŞİKAYET : şu son 3 aydır yalnızca kollarımda dirseklerimden yukarı yani kas denilen yerde iç tarafta sebebini bilmediğim küçük morluklar çıkıyor zamanlarını bilmiyorum ama sanırım 2 haftada bir tane bir kolumda çıkıyor özellikle sağ kolumdaçok endişeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum kansızlıkla bir ilgisi var mıdır demir eksikliğim var diye yazdımyorumlarınız ve beni ne şekilde yönlendireceğiniz çok önemli ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

DoçDr Yusuf AKCAN

2309 07:33:04

trombosit fonskiyon bozuklukları, kolojen doku hastalıkları, vit c eksikliği bazı kanserler, enfeksiyonlar gibi çok değişik sayıda sebep ekimoza yol açabilmektedir koagulasyon parametreleri, trombosit sayısı ve yapısı, fonksiyonları, periferik yayma incelemeleri yapılmaldır vit c kan seviyesi bakılması vit c eksikliği açısından önemlidirtüm bunlara başlamadan önce ekimoz olan bölgenin tek biryerde ve travmaya bağlı olmadığından emin olunmaldııryine bu araştırmaları hangi sıra ile yapılacağını hematolog veya iç hastalıkları uzmanı karar vermelidir okuma önerilerinizi tıklayınız

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com