![]() |
Soru:"Makattan Kan Gelmesi" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Makattan Kan Gelmesi"iyi çalışmalar ben 23 yaşında bir bayanım bir kaç ay önce şiddetli ishal halsizlik mide krampları şikayetiyle hastaneye başvurdum ishal için ilaç antibiyotik ve serum takılmıştı ![]() Daha sonra ishalim geçip tekrar başladı ve nerdeyse su gibiydi tekrar ishalim geçince makatımda kaşınma ve akıntı başladı ![]() Daha sonra bunlarda geçti fakat büyük tuvaletimi yaparken çıkış olan yerin 2-3 yerinde acımalar oluyordu ve tuvalet kağıtına sivilce patlaması kadar kan bulaşmaya başladı ![]() Sonra acıma ve kanama geçti fakat son 2 haftadır büyük tuvaletimi yaparken içten sadece bir yerden hafif bir acıma var ve aşırı bir kanama başladı ![]() Kanama sadece Büyük tuvaletimde oluyor ve herhangi bir şişlik dışarı taşan bir şey yok herhangi bir ağrı dışkı yaparken bir ağrım yok, şu anda ne ishalim nede kabızlığım var ![]() Fakat bu kanama beni çok telaşlandırdı ![]() Uzm ![]() ![]() 25 ![]() ![]() Muhtemelen hemoroidniz var ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|