|
|
Konu Araçları |
aşırı, başladı, bilinçsizce, dökülmesisorunum, meraba, sac, sorunum, yıl, önce, şöyle |
Meraba Benim Sorunum Aşırı Saç Dökülmesi..Sorunum Şöyle Başladı Ben 5 Yıl Önce Bilinçsizce Saç Kö... |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meraba Benim Sorunum Aşırı Saç Dökülmesi..Sorunum Şöyle Başladı Ben 5 Yıl Önce Bilinçsizce Saç Kö...meraba benim sorunum aşırı saç dökülmesisorunum şöyle başladı ben 5 yıl önce bilinçsizce saç köpüğü kullandım yani köpüğü sürerken saç derim tamamen kapanıyordu bi kaç ay böyle gectikten sonra saçlarım aşırı dökülmeye başladı ve bu zamana kadar durmadı şu anda saclarım ön taraflardan seyrelmiş durumda 2 gun yıkamazsam kaşıntı ve dokulme artıyor doktora gittim pek bi gelişme olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 2310 / Emre CEVAP: Anlattığınız şekilde saç ürünlerini dikkatsizce kullanmak geriye dönük kayıplara neden olabilirFakat saç dökülmeniz köpüğü kullanamyı bıraktığınız halde de devam ediyorsa sadece ona bağlamak yersiz olurÇinko içeren ürünleri ya da saç besleyici tablet ürünleri deniyebilirsiniz |
|