1Dk İlginç Resim Yapımı? |
|
|
#1 | |||
|
ERen
|
1Dk İlginç Resim Yapımı?
|
|||
|
||||
|
|
#2 |
|
okaliptus
|
muhteşem oldu gercekten :D ilk yapmaya basladıgında ne yapmaya calısıyosa bu sivri akıllı demiştim ama sonuc muhteşem gercekten :D teşekkürler paylaşım için:))) |
|
|
|
#3 |
|
pesimistt
|
oLdkça iLqnç ![]() ![]() tşkLer ERen
1dk ilginç resim yapımı? |
|
|
#4 | |||
|
suskun
|
1dk ilginç resim yapımı?
||||
Cevap : 1dk ilginç resim yapımı? |
|
|
#5 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : 1dk ilginç resim yapımı?İlk 15-20 saniye içinde resmin yapılmış halini gösterseler , sanırım adamın o resmi yaptığına inanmazdım Gerçekten çok ilginç bir çalışma![]() Paylaşımın için teşekkürler, Sevgili Suskun
|
|
Cevap : 1dk İlginç Resim Yapımı? |
|
|
#7 |
|
mate
|
Cevap : 1dk İlginç Resim Yapımı?Her iki konudada yorumlar mevcut olduğundan konular birleştirildi her iki arkadaşımada teşekkürler
|
|
Cevap : 1dk ilginç resim yapımı? |
|
|
#8 |
|
aalperennn
|
Cevap : 1dk ilginç resim yapımı?süpppeer
|
|
#9 |
|
bukettt
|
Cevap : 1Dk İlginç Resim Yapımı?sasırtıcı o kadar kısa sürede ben bi evin temelleirni bile çizemem karakalemle:sm_biggrin::sm_biggrin: çok güzel yaa teşekkürler |
|
|
|