![]() |
1Dk İlginç Resim Yapımı? |
![]() |
![]() |
#1 | |||
ERen
|
![]() 1Dk İlginç Resim Yapımı?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() muhteşem oldu gercekten :D ilk yapmaya basladıgında ne yapmaya calısıyosa bu sivri akıllı demiştim ama sonuc muhteşem gercekten :D teşekkürler paylaşım için:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() oLdkça iLqnç ![]() ![]() tşkLer ERen
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1dk ilginç resim yapımı? |
![]() |
![]() |
#4 | |||
suskun
|
![]() 1dk ilginç resim yapımı?
![]() |
![]() |
Cevap : 1dk ilginç resim yapımı? |
![]() |
![]() |
#5 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : 1dk ilginç resim yapımı?İlk 15-20 saniye içinde resmin yapılmış halini gösterseler , sanırım adamın o resmi yaptığına inanmazdım ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler, Sevgili Suskun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 1dk İlginç Resim Yapımı? |
![]() |
![]() |
#7 |
mate
|
![]() Cevap : 1dk İlginç Resim Yapımı?Her iki konudada yorumlar mevcut olduğundan konular birleştirildi her iki arkadaşımada teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 1dk ilginç resim yapımı? |
![]() |
![]() |
#8 |
aalperennn
|
![]() Cevap : 1dk ilginç resim yapımı?süpppeer
![]() |
Cevap : 1Dk İlginç Resim Yapımı? |
![]() |
![]() |
#9 |
bukettt
|
![]() Cevap : 1Dk İlginç Resim Yapımı?sasırtıcı o kadar kısa sürede ben bi evin temelleirni bile çizemem karakalemle:sm_biggrin::sm_biggrin: çok güzel yaa teşekkürler |
![]() |
![]() |
|