Soru:"Mide Kanaması" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Mide Kanaması"iyigünler ben kurban bayramından 7gün önce dışkıda siyahrenkle beraber kanama mde bulantısı bel ağrısıve karın ağrısı şikayetiyle acile gittim genel cerrah benden gastrokopi ve kolonoskopi istedi GASTODUODENOSKOPİ RAPORU:özofagus mukozası tabii hiatal makas gevşek fundus:mukozası eritemli korpus:mukozası eritemli bol safralı mai mevcut antrum:mukozası ödemli,hiperemik;biyopsi alındı pilor :sentralize,forme,açık,sürekli safra reflüsü mevcut duodenum:bulbus ve2 duodenal kıta ödemli idi pataloji sonuçu: mide:edoskopik biopsi:minimal dereceli attivasyon gösteren kronik gastrit kolonoskopi sonuçu:çekuma kadar total kolonoskopi yapı yapıldı kolon segmentleri, ampulla rekti ve anal kanal tabii idi lütfen bana bunu değerlendirirmisiniz TEŞEKKÜRLERDoç Dr Ömer Faruk AKINCI05 08:59:37Şikayetlerinizden üst sindirim sistemiyle ilgili bir kanama geçirdiğiniz anlaşılıyor Sadece endoskopilerle her zaman yüzde yüz sonuç alınmayabilir Bir genel cerraha veya gastroenteroloji uzmanı tarafından detaylı bir muayeneden geçmeniz gerekir![]() Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|