![]() |
"Sana Kek Yaptımmm..." |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() "Sana Kek Yaptımmm..."3 yumurtayı kırdım önce portakal dilimledim ince ince üstüne bir de süt kattım kalktım sana kek yaptım ![]() ![]() ![]() en güzel aşk şarkısı bu olsa gerek ![]() sevgilinin tüm marifetsizliğine rağmen, sevgiyle çırpılmış bir kek ![]() ![]() ![]() ![]() siz hiç kek yaptınız mı sevgilinize? halbuki nil tüm tarifi vermişti sevinçle kekini karıştırırken ![]() sevgiler büyür ![]() büyüyünce taşar, taşınca paylaşılmak istenir ![]() ve küçük kek kalıpları, koca sevgilere yataklık eder ![]() ![]() sevgili; başı önde, biraz mahçup, az da heyecanlı ve çok hevesli, tadı hakındaki yorumunzu bekler ![]() dersiniz ki:hayatımda yediğim en lezzetli kekti ![]() bu yalanın ilişkiye faydası vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince Kalktım sana kek yaptım ne kadar masum, ne kadar içtendir sevgiyle çırpan el ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir deneyin, kek yaptın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Sana Kek Yaptımmm..." |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : "Sana Kek Yaptımmm..."eline sağlık, çok güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : "Sana Kek Yaptımmm..."çok çok güzel bi yazıı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : "Sana Kek Yaptımmm..."paylaşım için tşkler çok güsel yaf ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
|