Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubel fıtığı ameliyatından sonra

Soru:"Bel Fıtığı Ameliyatından Sonra"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bel Fıtığı Ameliyatından Sonra"

SAYIN HOCAM bundan 5 yıl önce bel fıtığı ameliyatı oldum fakat ağrılarım hiç geçmedi dahada şiddetlendi diyebilirim geçen gün tekrar mr çektirdim sonucunu cevaplandırırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler RAPOR LOMBER MRG İNCELEMEDES1 sagital aksial planlarda görüntülere elde olunmuştur İnceleme düzleminde görülenspinal kord sinyal dağılımı ve kalınlığı tabiidir Spnal kord L1 vertebra düzeyinde sonlanmaktadır Lomber lordoz tabiidir L5-S1 intervertebral eklem diskleri daralmış olup ,end platolarda dejeneratif medüller sinyal değişikliği izlendi End platolardaschmorl nodülleri görüldü İntervertebral eklem disklerinde dejenerasyona bağlı T2 sinyal kayıpları görülmüştürL1-L2,L2-L3,L3-L4,L4-L5 İntervertebral eklem diskleri tabii olup ,bu düzeyde dural kese anterior konturu ve sağda belirgin spinal kök sınırlarını silen yumuşak doku yapılanması sağ nöral forameni oblitere etmiştir Sağda lamina defekti mevcuttur SAYGILARIMLA
UzmDr Aybars AKKOR

02 20:38:09

Yeniden ameliyat olmanız gerekiyor Benim yaptığım ameliyatta sakat kalma felç olma riski yok, yaklaşık 15 dk sürüyor, cilt dikişiniz olmuyor, iki saat sonra ayağa kalkabiliyorsunuz Ameliyat akşamı veya ertesi gün eve dönebilirsiniz Karar vermek için sizi ve MRınızı görmemde yarar varZaman kaybetmeden bana gelmeniz iyi olur İlk fırsatta bekliyorumDr Aybars AKKOR 0-212- 444 0 678 0-542-2143913

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com