Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruguatr

Soru:"Guatr "

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Guatr "

guatır tanısı kondu t3 v3 t4 değerlerinin çok düşük olduğu söylendi ve levotiron adlı ilaca yarı doz başlandı benim 6 aylık bebeğim var hamileyken yapılan T3ve T4 değerlerim hep normaldi 1 hafta önce öğrendim ve bebeğimdede olup olmayacağını merak ediyorum ondanda kan tahlili vermem gerekirmibenden bulaşırmı şimdiden cevabınıza teşekkür ederim
Dr Murat Kale

0809 07:09:11

gecmis olsunbebek dogunca rutin olarak guatr taramasi yapilmistir anormal birsey olursa size mutlaka donulur ama icinizin rahat etmesi icin tsh, serbest t3 ve serbest t4 baktirmnizi oneririm guatr bulasici degildir ama bazi tipleri bazi ailerlerde genetik olarak sik gorulur

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com