![]() |
Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar... |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar... |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar...~~ Sanırım herkes taşıyordıur uğur parası olarak eski paralardan ? Benimde cüzdanımda eski 100 lira var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar...valla benim sakladığım en eski para 100 bin :D anca ona yetişebildim:sm_biggrin: yorumun için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Cevap : Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar...bu paraların hepsini harcadım :) ay kendimi tarihi eser gibi hissettim ![]() Eline sağlık black_R-O-S-E hadi bu konuyu Ekonomiye taşıyalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar...ay keşke en başta buraya açsaymışım konuyu senide uuraştırdım puslu kusura bakma :) yorumun ve emeğin için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
alper1482
|
![]() Cevap : Şu Ana Kadar Kullandığımız Bazı Kağıt Paralar...Ya bn bunlardan fazla hatırlamıyorum En çok hatırladığım da bu:sm_biggrin: ![]() |
![]() |
![]() |
|