07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
"Sağlıklı Gelecek Maddeye Değil, Sevgiye Bağlı" Kampanyası
"Sağlıklı Gelecek Maddeye Değil, Sevgiye Bağlı" Kampanyası[/b]
04072008
Malatya Valiliği tarafından yürütülen "Sağlıklı gelecek maddeye değil, sevgiye bağlı" kampanyasının sonuçları Vali Halil İbrahim Daşöze brifingle anlatıldıMilli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin
Malatya Valiliği tarafından yürütülen "Sağlıklı gelecek maddeye değil, sevgiye bağlı" kampanyasının sonuçları Vali Halil İbrahim Daşöze brifingle anlatıldıMilli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı toplantıda kampanyanın değerlendirilmesi yapıldı Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığında yapılan toplantıda Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, kampanya hakkında sunum yaptıBecel, "Gençlerimizi madde bağımlılığı tehlikesinden uzak tutmak amacıyla ülke çapında TBMM Başkanlığı, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Devlet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile 2007 yılı boyunca tüm ülkede devam eden proje kapsamında Malatyada kampanya Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından 6 ay süreli uzatılmış ve 30 Haziranda kampanya sona ermiştir Projenin kapsamı bu kampanyada gençleri madde kullanımına karşı korumak amacıyla toplumun tüm kesimini kapsayan çalışmaları içermiştir Bu kapsamda çalışmaların değerlendirilmesi ve desteklenmesi, eksik görülen alanlarda yeni çalışmalar yapılması öngörülmüştür
|
|
|