Soru:"Sinüzit Mi?" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Sinüzit Mi?"merhaba sayın hocam;yaklaşık 5-6 ay önce kulak burun boğaz dr una kulağımda acı şikayetiyle başvurdum yapılan muayenelerde kulağımda bir problem olmadığını söyledi ancak benden sinüzit ile ilgili film istedi ve film sonuçlarında sinüzit göllenmesi olduğunu söyledi ayrıcada boğazımda 3 mm lik nodüler guatr olduğu ultrason muayenesi sonucunda tespit edildibenim sorum şu ikiaydır başımda kulaklarıma kadar yayılan ani basınç artışları oluyo ve bu durum beni korkutuyo sizce bu sinüzitten kaynaklanan bi durum mudur kulaklarım sanki tıkanıyomuş gibi hissediyorum yada beyinle ilgili bi durum mu sözkonusudur kraniyal mr çekildiğinde herhangi bir soruna rastlanmadı sadece hafif bir bası sözkonusuymuş lütfen en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum UzmDr Ömer Faik SAĞUN 28 10:29:41 merhabasinüzit kulakta dolgunluk yapabilir öncelikle sinüzitinizin düzelmesi gerekir sinüzit düzeldikten sonra eğer hala kulakta tıkanma hissi varsa bazı testlerin yapılması gerekirgeçmiş olsunopdrömer faik sağunofsagun@semasaglikcom Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|