![]() |
Soğuk Algınlığına Birebir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğuk Algınlığına BirebirÇukurova yöresinde çokça tüketilen şalgama olan talep, özellikle mevsimsel geçiş dönemlerinde fazlasıyla artıyor ![]() vitamin deposu olarak bilinen havuçtan, tamamıyla doğal olarak elde edilen şalgamın, yapılan seri üretimler sonucu ülke genelinde tüketimi hızla yaygınlaşırken, vücudu hastalıklara karşı koruyucu etkisinin olması, şeker ve kolesterol yapıcı maddeler bulunmaması da herkesin rahatlıkla içebilmesine olanak sağlıyor ![]() Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi kulak boğaz burun Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim Üyesi Doç ![]() ![]() ![]() ŞALGAM Şalgam suyu, mor havucun özü alınarak yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Fıçı içinde şarap gibi olgunlaştırılan şalgam, bekleme süresi sonunda süzülerek içime hazır hale getiriliyor ![]() ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
|