Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve YaÅŸam > Beslenme, Diyet ve SaÄŸlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruidrarda kan görülmesi

Soru:"İdrarda Kan Görülmesi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İdrarda Kan Görülmesi"

merhaba mehmet bey,öncelikle bu siteyi ve içinde bulunan tüm gönüllü hekimlerimizi kutluyorumsaygın,etkili,dalında bilgi yüklü ,hakikaten tam bir saÄŸlık danışmanlığı imecesi kurulmuÅŸsizden ön fikir adına rahatsızlığımın olabilirliÄŸini danışacağımbirkaç yıldan beridir ,kansızlık problemim vardılakin pek üstelememiÅŸtim,taki bu ramazanda bana verdiÄŸi ÅŸikayetler üzerinetahliller sonucu:ferritin=57,serbest T4=18,HCT=347,İdrar tahlili=eritrosit=++++,pH=5,RBC=bol hersahada,bundan ötesi US de mesanede yüzen ekojen partiküller(hematüri,kristalüri,pyüri)izlenmiÅ Ÿtet kiklere devam edilmekte,lakin zaman meselesi bu arada karaciÄŸer sol lob da bulunan kistik lezyonun bununla bir alakası olup olmadığı hakkında ÅŸu an için bir bilgim yokÅŸimdiden çok teÅŸekkürler,saygılar

UzmDr Mehmet KALKAN

23 10:09:33

şu an en belirgin olan idrarınızla anlamlı kanama olduğudur ultrasonografide anlamlı bir patolojı gorulmemekle bırlıkte enfeksıyona baglı olabılecek bu durum ıcın yaşınız gereği bilgisayarlı tomografı ve gerekırse sistoskopi denılen mesane iç yuzeyıne ısıklı aletle bakılmasını öneriyorum geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com