Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hastasının, kaleminden, kanser

Bir Kanser Hastasının Kaleminden...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kanser Hastasının Kaleminden...

Burcu Bilgin'in haberi

''İlk öğrendiğimde şüpheler vardı İnsan kendi vücudunu tanıyor Sonra bu hastalığı söylediler, gerçi ben ona 'kanser' demiyorum, nezle Teşhis konulunca ailemden iki dakika müsaade istedim, iki damla göz yaşı döktüm O gün bugündür ağlamıyorum Çünkü yaşıyorum, ne güzel'' Bu sözler, yaşama sevinciyle dolu, hayata dört elle sarılan ve ''nezle'' olduğuna, onun da bir an önce geçeceğine inanan bir kişiye, kanser hastası Zuhal Dumanol'a ait

Yaklaşık 3 yıl önce kanser olduğunu öğrenen Dumanol, hayata karşı umudunu ve hastalığının kendisine öğrettiklerini kaleme almaya başladığı ''
Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com