Soru:"Reflü Ve Stretta Ve Ağız Kokusu" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Reflü Ve Stretta Ve Ağız Kokusu"doktor bey ben reflü tedavisi görüyorum ama bu hastalıktan tamamen kurtulmak istiyorum acaba stretta tedavisi türkiye de var mı varsa izmirde bunu yapan bi hastane var mı ? ayrıca ben nefes kokusundan şikayetçiyim cerrahi bi müdehaleden sonra bu sorundan kurtulabilir miyim? çok kötü bir durum gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim başarılar yaşım 21 cinsiyet erkek DoçDr Yusuf AKCAN 2709 12:49:35 ağız kokusunun öncelikli sebeplerini öncelikle tek tek eleyin bunların neler olduğunu görmek için Ağız Kokusukonusunu okuyunuz neler yapmanız gerktiğide yazıyor ağız kokusu reflü veya gastrite bağlı olarak sanılandan azdırancak reflünün kensisi de tedavi gerektirir stretta önü arkası çok bilinen ve yerleşik bir tedavi değil ilk çıktığında bir populer oldu sonra cihazı satan bile bildiğim kadarıyla artık üretip satmıyor izmide ege tıp yapıyorsa bir sorun Stretta İşlemi benim önerim eğer cerrahi gerekiyorsa önce buna kara verilsin bunu bir gastroenterologla beraber siz karar vereceksiniz sonra genel cerrahi tarfından laparoksopik (kapalı) fundoplikayson ile kapak ssıkılaştırılırsağlıcaklaaşağıdaki diğer sizle ilgili konuları okumak için okuma önerilerinize tıklayınız Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|