|
|
Konu Araçları |
soru12 yıl önce göğüs kafesimde bir sancı olmuştu |
Soru:"1-2 Yıl Önce Göğüs Kafesimde Bir Sancı Olmuştu " |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"1-2 Yıl Önce Göğüs Kafesimde Bir Sancı Olmuştu "23 yaşındayım ve 1-2 yıl önce göğüs kafesimde bir sancı olmuştu geçtiğimiz ay yeniden başladı bu ağrı ağrı tam olarak sol göğüs kafesi koltul altının alt bölgesinde gibi, ve sancı sanki oradan birşeyi kesiyorlar gibi derin ve batıcı bir sancıbu sancının 2 gün sürmesinin ardından göğüs hastalıklarına gittim ve önemli birşey yok dedilerdaha sonraki hafta kardiyolojiye gittim ve oradada birşey yok dedilerfizik tedaviye gittim ve kas gevşetici ilaç verdi , kullım fayda göremedim iğne verdi iğneler bittikten 2-3 gün sonra sancı yeniden başlıyor ara ara sorum : sancı girince hemen geçebiliyor , yada 2 gün sürdüğü olmuştubu sancının sol dirsekteki ağrı yüzünden olması mümkünmüsol dirseğimde ağrı hissediyorum lütfen bir çözüm belirtin ne yapmalıyımağrı girince ne yapacağımı şaşırıyorum kilitleniyorum tabiri caizse Teşekkürler ProfDr Vural KAVUNCU 1905 09:47:47 Sol dirseğinizdeki ağrı ile göğüs kafesindeki ağrının ilişki olasılığı düşük Ağrınız kas ağrısına da pek benzemiyor Bu şekilde ki ağrılar genellikle yansıyan ağrılar şeklinde, diğer organların ağrısı olabilir Nadirenkaburga kemiklerinizin arasında yer alan sinirlerin ağrısı da olabilir Ancak bütün bunlar bir tahmin Muayane vetetkiklerinizi yapmadanyakınmanıza göre bir tanı koymak doğru değil Eğer kesin neden bulunmaz ise ağrı kesiciler ile yakınmalarınız rahatlatılmaya çalışılır Prof Dr Vural Kavuncu Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|