Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruibs miyim

Soru:"İbs Miyim ?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İbs Miyim ?"

sayın hocambundan 7 ay önce bi rahim ameliyatı geçirdim rahim alındı ve 2 ay boyunca bazı sorunlar nedeni ile 6 kutu antibiotik kullandım ameliyattan sonra benim tuvalet alışkanlıklarımda değişiklik başladı doktora gittim ve bana ibs teşhisi koydu karnımda gaz aşırı gurultu sık tuvalete çıkma arada cıvık dışkılama kanımdaki gurultulu sesler i oldukca azaldı 15 gün öncede sigarayı bıraktım günde 1 paket içiyodum fakat sigrayı bıraktuktan sonra dışkımdaha sert ve kalın çıkmaya başladı karnımdaki gurultu sesleri oldukca azaldı yanlız kafama takılan şu dışkımda ara sıra beyaz sümük gübi bir bulaşık madde oluyor bunun ne olduğunu çok merak ediyorum sayın hocam şunuda sölemek istiyorum 1 yıl içinde üst üste çok fazla psikolojik sorunlarım oldu ağır sorunlar bunlarda bu hastalığı ortaya çıkarırmı doktorum ilaç olarak debridat fort ve dicetel verdi fakat endoskopi yaptırmadım kan ve idrar tahlili batın ultrason yapıldı sadece beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

DoçDr Yusuf AKCAN

16 1709

dediğiniz beyaz mukus spastik kolon da yani ibs de olabiliryor yaşınız 50 yakın ise kolonoskopi yaptırmanızda fayda var antibiyotik sonrası şikayetler olması nedeni ile probiyotikleri tedavide düşünmekte gerekebilirdışkıda paraazit ve giardia antijen testi yaptımanızı öneririmsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com