![]() |
Soru:"Kulak Akıntısı" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Kulak Akıntısı"Sayın doktorum iki senedir her iki kulağımdaki aşırı kaşıntı ile uğraşıyorum bu yaz deniz mevsiminden sonra dayanılmaz bir hal aldı kulağımı kaşımaktan zedeledim kokulu akıntı gelmeye başladı 5 inci doz antibyotik ve antiseptik damla tedavisi sonunda kulaklarımdan birisi tamamen iyileşmesine rağmen diğerinde problem şekil değiştirerek devam ediyor şöyleki bu kulağımın sanıyorum dış kulak dokusu zedelendi aşırı serumin salgılanıyor eğer kulağımı pamukla tıkamassam kulağımdan dışarıya göz yaşı gibi şakır şakır akıyor gece yattığımda özellikle artıyor ve tamamen kulağım tıkanıyor yastığım sabah akıntı lekeleriyle doluyor bu akıntı çoğaldığında tabii kaşıntıda artıyor sağlıklı bir uyku uyuyamıyorum buarada bu akıntıda herhangi bir koku yok kulaklarmda olayın başlagıcından buyana hiç ağrı olmadı önerilerinizi bekler saygılar sunarım Doç ![]() ![]() 28 ![]() agri olmamasi daha cok mantar enfeksiyonunu dusunduruyor ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|