![]() |
Soru:"Sırt Ağrısı Sebepleri Neler Olabilir?" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Sırt Ağrısı Sebepleri Neler Olabilir?"merhabalar ben 28 yaşındayım sürekli sırt ağrıları çekmekteyim bununla ilgili aha akciger grafisi çektirdim ve orda anfizematös değişiklikler gözlenmektedir diye bir sonuc çıktı ve bana cigrlerimin çok hassas olduğu sölendi ama ben çok sık gribal enfeksiyon sorunu yaşıyorum ve sürekli bronşite çeviriyor ayın 15 günü hasta geziyorum ve sürekli iespor adlı iğneyi oluyorum bunun başka bir tedavi şekli acaba varmı sonuc alabileceğim yada ne yapmam gerekir şimdiden çok teşekkür eder iyi günler dilerim Dr ![]() 18 ![]() ![]() Sizde sırt ağrısının nedenlerini diğer insanlarda olabilecek nedenler ve akciğer sorunu olan kişilerdeki neden diye ayırarak incelemek uygun olabilir ![]() herkeste olabilecek nedenler açısından: - romatolojik testler: ANA, RF, Brucella , CK (creatin kinaz) yapılmalıdır ![]() - cbc, karaciğer testleri, böbrek testleri, vit b12 şikayetler yemeklerden sonra oluyorsa -safra ve pankreas sorunlarını ekartte etmek için abd usg veya batın ct olabilir ![]() sağlıcakla ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|