Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusırt ağrısı sebepleri neler olabilir

Soru:"Sırt Ağrısı Sebepleri Neler Olabilir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sırt Ağrısı Sebepleri Neler Olabilir?"

merhabalar ben 28 yaşındayım sürekli sırt ağrıları çekmekteyim bununla ilgili aha akciger grafisi çektirdim ve orda anfizematös değişiklikler gözlenmektedir diye bir sonuc çıktı ve bana cigrlerimin çok hassas olduğu sölendi ama ben çok sık gribal enfeksiyon sorunu yaşıyorum ve sürekli bronşite çeviriyor ayın 15 günü hasta geziyorum ve sürekli iespor adlı iğneyi oluyorum bunun başka bir tedavi şekli acaba varmı sonuc alabileceğim yada ne yapmam gerekir şimdiden çok teşekkür eder iyi günler dilerim
Dr Editor Saglikdanis

1804 17:33:37

Sizde sırt ağrısının nedenlerini diğer insanlarda olabilecek nedenler ve akciğer sorunu olan kişilerdeki neden diye ayırarak incelemek uygun olabilir
herkeste olabilecek nedenler açısından:
- romatolojik testler: ANA, RF, Brucella , CK (creatin kinaz) yapılmalıdır
- cbc, karaciğer testleri, böbrek testleri, vit b12
şikayetler yemeklerden sonra oluyorsa
-safra ve pankreas sorunlarını ekartte etmek için abd usg veya batın ct olabilir

sağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com