Soru:"Bas Donmesi" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Bas Donmesi"baş dönmesi ile başlayıp gögüste ağrı oradan sol kürek kemiğine geçen ağrı var sol böğürde yanma var lokosit4 1ferritin58 13 vitamin b12 157 folik asit9 5 düzensiz tansiyon var anjiyo oldum negatif![]() endeskopi oldum midede gastrit çıktı halsizlik var Doç Dr M Akif BUYUKBESE20 05 23:52:33Merhaba, Cinsiyetin izi yazmamissiniz Burada B12 vitamini eksikligi oldugunu soyleyebilirim Laboratuvara gore degismekle birlikte 220 hatta 250lere yakin bir rakamin beni rahatlatacagini belirtmeliyim![]() B12 eksikligi alim yetersizligi ve vucudun emilme probleminden kaynaklanabiliyor ![]() Cinsiyetiniz? Vejeteryan misiniz? Mide barsak ameliyati gecirdiniz mi? Seker hastaliginiz var mi? Duzenli kullandiginiz bir ilac var mi? Muhtemel kalcadan igne ile yukseltmek yararli olacaktir ![]() Eksiklik uyusmalar, bas donmesi duygu durum degisikligi gibi semptomlara yol acabilmektedir ![]() Kan yaglarinizi yazabilir misiniz? Aralikli tansiyon suregene donebilir ![]() Dogru beslenmeli (beslenme uzmani), dogru egzersizler yapmali, uygun kiloda kalmalisiniz Yillik EKG cekilmesini ve duzenli kardiyoloh kontrolu de yararli olacaktir![]() ***** ve sigaraya hic baslamayin !!! Gecmis olsun dileklerimle, Dr Buyukbese Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|