Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhepatit b durumum akut hepatit mi

Soru:"Hepatit B Durumum Akut Hepatit Mi?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hepatit B Durumum Akut Hepatit Mi?"

merhaba hocam size bir sorum yasim 19 erkek ben bu testleri aileme haber vermeden yaptirdim bir kiz arkadasimla iliskiye girdikkten sonra hepatit B oldugunu ögrendim üzerinden 2 ay gecti testleri yaptirdim ve bunlar cıktıANTI HIV(KEMOLÜMİNESANS VS) SONUC:003 NORMAL DEGER:025
HBS AG(^^^^) SONUC:^POZİTİF 3855 NORMAL DEGER:1
ANTI HCV( ^^^^)SONUC:0248 NORMAL DEGER:1
ANTI HBS ^^^^^^^^)200 NORMAL DEGER:1

AST(SGOT) 29200 IU/L

ALT(SGPT) 158400 IU/L

bilgi verirseniz cok sevinirim iyi günler diliyorum !!

DoçDr Yusuf AKCAN

18 21:36:25

akut hepatit b geçiriyor olmalısınıztestlerden HBc Ig M ve HAV IgM de yaptırmalısınızPTZ INR durumu ve bilirübin değerlerine göre istirahat da gerekebilirerişkinde akut hepatit b %95 oranında iyileşir ve aşılanmış gibi olurlargeçmiş olsunDoçDr Yusuf AKCAN---Muayene-(0216) 352 8682 –Maltepe-İST

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com