Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruciltteki siğil ve benlerin yakılması

Soru:"Ciltteki Siğil Ve Benlerin Yakılması."

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Ciltteki Siğil Ve Benlerin Yakılması."

Merhabalar, ben cildimde yer alan bir kaç tane benden kurtulmak istiyorum, bunların dondurma yöntemi ile yakıldığını duymuştum Nasıl bir yöntemdir ve yan etkileri nelerdir??

UzmDr Serpil Uysal OZYILMAZ

2016:14:53

ciltte kahverenginde klasik benlerden bahsediyorsanız bu benlere dondurma yapılmaz çünkü kanser riski teskil edebilir eğer siğilden ve güneş lekesinden bahsediyorsanız evet dondurma tedavisi yapılabilir kriyoterapi denen dondurma tedavisi sıvı azot ile o bölgenin -192 derecede dondurulması ve lezyonun yok edilmesidir dondurma sonrasında 1-2 gün içinede o bölgede su toplaması oluşur o bölge soyulue ve atar altında canlı sağlam tabaka gelir bu sayede o lezyondan kurtulmuş olursunuzgeçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com