Soru:"Astigmat" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Astigmat"Merhaba ben Bursa da lise öğrencisiyim ![]() Hava Harp Okuluna gitmek istiyorum ve gözümde kusur olmaması gerekiyor![]() İki doktorda muayene oldum![]() 0 25 derece astigmatım var![]() Ama bu sol gözümde sanırım![]() Çünkü sağ gözümle baktığım zaman net görebiliyorum![]() ama onda da çok az astigmat olduğunu söyledi doktor![]() Bir de 0 25 gibi bir astigmatın herkeste olabileceğini kimsenin gözünün 0 olamayacağını söyledi bir doktor![]() Bu doğru mudur sizden öğrenmek istedim![]() Sizce harp okuluna girebilir miyim? Uzm Dr Mustafa DOĞAN20 21:22:47merhaba,çok az sayıda kişinin gözü tam anlamıyla sıfır numaradır genellikle 0,50 dereceye kadar(0 dan 0,50 ye kadar 0,01 0,02 ![]() ![]() 0,49 0,50 ) myop,hipermetrop veya astigamtizması olur hava harp okulunun göz ile ilgili tam anlamıyla yönetmeliginde ne yazılı olduğunu bilmiyorum bu konuda hava harp okulunun internet sayfasından veya iletişim birimlerinden bilgi alabilirsiniz![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|