Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubagırsak problemi kabızlık probleminin ana nedenleri nelerdir

Soru:"Bagırsak Problemi, Kabızlık Probleminin Ana Nedenleri Nelerdir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bagırsak Problemi, Kabızlık Probleminin Ana Nedenleri Nelerdir?"

slm ben fatma 28 yaşındayımsürekli kabızlık problemi çekiyorum gittim kolonoskopi yaptırdım hiç birşey olmadıgı söylendi ilaçlı filmede girdim orda bagırsgımın birinin boyutunun normal boyuttan uzun oldugu söylendibu uzunlukmu kabızlıgıma sorun oluyor acaba bilmiyorum bir türkü çaresini bulamıyorum ve çok rahatsızlık hissediyorum makatımın üstüne oturamaz hale geldigim günler oluyorbana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

DoçDr Yusuf AKCAN

0807 13:16:47

kabızlık sorunundahastanın su tüketimilifli diyet tüketimi kullanılan ilaçların durumutiroid teslerikalsiyum düzeyiirritabl barsak olup olmadığıbarsak terbiyesisabahları rutin tuvalete oturmaihtiyaç hissedildiğinde ertelememeorganik tıkayıcı lezyonların varlığı belirleyicidirnadiren inatçı kabızlıklarda barsak uzunluğunun azaltılması şeklinde cerrahi uygulanır ama bundan önce yukarıdaki konuların tamamen gözden geçirilmesi ve gastroenteroloji uzmnanınca tedavi edilmelisniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com