Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhelicobacter bakteri tedavisi yeterli mi

Soru:"Helicobacter Bakteri Tedavisi Yeterli Mi?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Helicobacter Bakteri Tedavisi Yeterli Mi?"

Ben 27 yasindayim Gunay yuksel Hollada yasiyorum, 2 ay once mekke medine gittim donmeme 3 gun kala ates mide bulantisi ve istifra ediyordum Hollaya dondugum zaman doktora gittim Kan testi yaptilar kanimda helicobacter cikti bana mideme hortum saldilar ve birsey cikmadi ve bana PantoPac ilaci verdi doktor 7 gun onu ictim 1 hafta oldu faydasini gormedim daha halen midemde sisiklik hissediyorum ve affedersin gegirme ihtiyaci duyuyorum ve baska turlu rahatliyamiyorum Acaba doktorun verdigi Pantopac faydasi olmadimi Bu cuma echo ya gonderdiler ama ordan ne cikcagini bilmiyorum Bana ne onerirsiniz? Turkiyeye gelmem gerekiyormu ? Saygilarimla
Dr Editor Saglikdanis

1003 09:43:14

ani gelişen mide rahatsızlığı ve bulantılarda genelde besin zehirlenmesi veya akut gastroenteritler olmaktadır genelde bir süre sonra iyileşirler ancak mide-barsak sisteminde de bir hassasiyet bırakabilirler

geğirtinin fazla olması nedeni ile safra kese ultrasonu çektirmelisniz

pantopac türkiyede yok içinde 3 ayrı ilaç var ise onlardan biri klaritromisin içeriyordur bu ilaçta mide barsak sisteminde kullanıldığı sürece bir hassasiyet yapabilir bu yüzden ilaç bittikten bir süre şikayetlerin geçmesi beklenir

bunların dışında hastayı görmeden bir şeyler söylemek doğru olmaz geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com