Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhelicobakter pilori

Soru:"Helicobakter Pilori"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Helicobakter Pilori"

sayin hocam benim sikayetim HP pylori uzun zamandir yaklasik 4-5 senedir midem de asiri bir agri vardi dolayisi ile doktora müracaat ettim yaptirmadigim test kalmadi ENDESKOPI , KOLONOSKOPI, EKG ,BÖBREK ,CIGER,SAFRA kisacasi bu zaman zarfinda defalarca deyisik ilac kullanmak zorunda kaldim hic bir sonuc alamadim ve nihayetinde doktoru degistirdim basit bir kan tahliliylen vucudumda HP pylori cikti 15/09/ de sonuc 140,40 idi sonra su ilaclari aldim CLAVAMOX 1G 14 adet -CLARITHROMYCIN sandoz 500mg 14 adet LANSOPRAZOLsandoz 30 mg14 adet düzenli olarak kullandim sonra yine 28 adet LANSOPRAZOL kullandim tekrar kan tahlilinden sonra 116,30 düstü simdi yine sidetli agrim var doktoruma ulasamiyorum ne yapmalim TESEKKURLER

DoçDr Yusuf AKCAN

16 1633

helikobakter pilrorinin kontrolünü ne ile yaptınız kanda yapıyorsanız uzun süre var gibi görünürdışkıda hp antijen testi veya üre nefes testi ile yaptırınızhp tek başına şikayetlerinizin sebebi olmayabilir herşey normal ise non ülser dispepsi veya spastik kolonda düşünülmelidirsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com