Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukulağımdaki çınlama geçmiyor

Soru:"Kulağımdaki Çınlama Geçmiyor"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kulağımdaki Çınlama Geçmiyor"

ben 44 yaşında emek li bir bayanım
daha öncelerde nöral terapi önerdiler sonuç alamadım ve tedavi sırasında doktor boynumdan kaynaklandığını söyledibu yüzden beyin cerahine gidip boyun mr ı çektirdim
sonuç: servikal lordozlarda düzleşme
C2-C3, C3-C4,C4-C5,C5-C6,C6-C7 disklerinde nonkompresif santral protrüzyonlar
şeklinde verilmiştir Acaba bu ne demektir yani sağ kulağımda çınlama yapabilirmi? Teşekkür ederim
DoçDr Cahide Topsakal

122144

Boynunuzda pek cok seviyede yani birden fazla fitiklariniz rapor edilmis, ama bunlar kulak cinlamasi yapmaz Beyin cerrahina gorunup boyun fitiklariniz icin tedavi alabilirsiniz, kulak cinlamasi KBByi ilgilendiren bir durum, mutlak onlari ilgilendiren bir patoloji vardir sadece adini koyamiyorlardir,gecmis olsunDoc Dr Cahide topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com