Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusol el kesilmesi

Soru:"Sol El Kesilmesi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sol El Kesilmesi"

bundan 2 yuıl once sol elime buzdolabı düştü ve düşme sonucu yuzuk ve serçe parmağımın sinirleri kesildi ve de acile gittim orda muayene oldum fılm çektirdim bu çektırme sonucunda da yuzuk ve serçe parmağmın kesilen yerleri diktiler bana doktorun demesi 1 yıliçinde duzelır dedi ama hala duzelmedi tam terine uyuşma ve karıncalanma daha çok olmaya başladı Sizce ben ne yapmam gerekr enı bılgılendırırsenız sevınırım saygılarımla
ProfDr Vural KAVUNCU

0703 01:51:04

Sinir hasarlarında düzelme olması için sinirlerin temasının kesilmemiş olması gerekir 1 yıl içindedüzelme olmadı ise bir sorunolabilir EMG tetkiği ile sinir hasarınızın durumutam olarak ortaya konabilir EMG tetkiği yapılan bir Fizik Tedavi Kliniğine başvurmanızı öneriririm
Prof Dr Vural Kavuncu

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com