Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruyutma zorluğu

Soru:"Yutma Zorluğu"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Yutma Zorluğu"

Ben, kendimi bildim bileli hap yutamamHapı ezerek toz haline getirdikten sonra su veya bir sıvı yardımı ile içebilirim 1980 yılımdan bu yana da yemek yerken zaman zaman yutma zorluğu hissediyorumKBB ve gastro tahlillerimin hepsi yapıldıHerhangi bir şey çıkmadı Bir kez, o da 8 yıl kadar önce bir psikiyatri hekimine gittimBana Lustral verdiFakat ilaç ağır geldi ve de mideme de dokununca 15 günde kestim İlacı kesmemin bie nedeni de doktor ile iletişim kurmada yaşadığım zorluk idiMidemde ülser ve de relü hastalığım da var Ama bu yutma korkusu bazen hayatımı zehir ediyor Yutarken herhangi bir takılma veya benzeri bir şey yok Ama sanki, yiyecek nefes boruma kaçacak ve boğulacağım düşüncesi beni çok huzırsuz ediyorBu korku, yemek yeme süremi de çok uzatıyorHerkezin 15 dakikada yediği yemeği ben 30-40 dakikada bitirebiliyorumYaşım 56 finans sektöründe çalışıyorum Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Merak ettiğim bir husus da benim durumumda olan insanların olup olmadığı
Saygılarımla
Fatih Kaytmaz
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

0803 22:59:38

beyefendi,
sizin durumunuzda hastalar var tedavide ilacla birlikte terapiler de uygulanmaktadir sizin kullanabileceginiz, damla formunda da ilaclar vardir bu secenekler icin doktorunuzla gorusmenizi oneririm
saygilar,

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com