|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
sorusiroz hastasında hastalık derecesini nasıl anlarız |
![]() |
Soru:"Siroz Hastasında Hastalık Derecesini Nasıl Anlarız?" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Siroz Hastasında Hastalık Derecesini Nasıl Anlarız?"mrb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıca kendisi böbreklerindende bi taş alımı operasyonu geçirmişti bundan 5 sen önce ![]() ![]() -Bu türden önbilgilerden sonra hasta hakkında ki bilgilerle devam etmek istiyorum ![]() ![]() A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F ![]() ![]() ![]() ![]() midesi bulanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() -Bu türden ön bilgilerden sonra sorualrıma geçmek istiyorum müsadenizle ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uludağ ünv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -HASTA HAKKINDA BU HASTALIKLA ALAKALI GENİŞ BİLGİ VERMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAZIMI BİRAZ UZUN TUTTUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doç ![]() ![]() 30 ![]() ![]() siroz hastalarında sirozun evrelemesi için child sısnıfalaması en çok kullanılır ![]() sitemizde tıbbı hesaplamalar kısmında bu mevcuttur ![]() ![]() ![]() child A- kompanse sirozdur ![]() child B- dekompanse siroz başlamıştır ![]() ![]() child C - de karaciğer nakli olmaksızın 2 yıllık yaşam süresi %50 den aşağıdadır ![]() child a olan bir kişide kendini yormadan çalışmasında bir sorun olmaz ![]() ![]() diyet bilgilerini bir diyatisyen almalısınız ![]() ![]() diğer bitkisel şeylerle ilgili olumlu bir bilgim yok ![]() ![]() ![]() sirozun sebebine yönelik yeterince çalışma yapılmamış gibi duruyor ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|