|
|
Konu Araçları |
soruboyun fıtığında ne zaman tedavi olunmaldıır |
Soru:"Boyun Fıtığında Ne Zaman Tedavi Olunmaldıır?" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Boyun Fıtığında Ne Zaman Tedavi Olunmaldıır?"merhabalar ben 52 yasında bir bayanım 3 ay önce doktora gittim ve boyun fıtıgı oldugunu söylediler ilac yazılmadı ve su sıralar sol kolumda ve cenemde uyusma varyüksek tansiyon rahatsızlıgım oldugu için ani hareketlenmeler yasıyorum ve bu fıtık yer degiştiriyor hissindeyimhastalık boyutum hakkında bir bilgi verebilir misiniz yada tedavi için hangi zaman dilimi uygun olur hastalık hangi evrelerde(ne zamandan sonra)tedaviye cevap vermez ve riskleri nedir ??simdiden tesekkür ederim DoçDr Cahide Topsakal 13 13:22:42 Çok geçmiş olsun Boyun fıtığı kolda kuvvetsizlik yani diğer adıyla kısmi felç yaptığında ya da elde-kolda yerleşmiş duyu kusuru olmuş ve de bu giderek ilerliyorsa ya da ağrıları hiç geçiremiyorsanız ve bu ağrılar günlük yaşantınızı etkiliyorsa ameliyat olmanız gerekmektedir İyi ellerde bu ameliyatın riski yoktur, tam tersine giderek kötüleşen bir tabloda ameliyat olmadan beklemek riskli bir durumdur Doç Dr Cahide Topsakal 0 216 550 3737 Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|