Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Soru:"Zorlama Olmadan Sağ Dizimden Yürürken Tıkır Tıkır Ses Gelmeye Başladı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Zorlama Olmadan Sağ Dizimden Yürürken Tıkır Tıkır Ses Gelmeye Başladı"

Yaklaşık 3-4 ay kadar önce herhangi bir zorlama olmadan sağ dizimden yürürken tıkır tıkır ses gelmeye başladıDaha sonraları bu tıkırtılar hafif ağrı da yapmaya başladıBilhassa merdiven inerken ve yokuş aşağıya inerken ağrı artıyorGittiğim ortopedi uzmanı ağrı kesiciler verdi ve dizimi bir müddet bükmememi(namaz kılarken)söylediKaplıca fayda eder mi? dedim faydası olur dedi10 gün kaplıcaya gittim faydası olmadısıcak mı fayda eder yoksa buz tedavisi mi bilemediminternetten okudum rahatsızlığım ki
reçlenme(artroz)mi bilemiyorumMR çektirmem gerekir mi? nasıl bir tedavi yolu izlemeliyimHareketli bir insanım Yaşım 58 boyum 175 kilom 70 Teşekkür ederim

DoçDr Yakup YILDIRIM

2905 2234

Bu şikayetlerinizle tedaviden önce rahatsizlığınızın ne olduğunun tespit edilmesi gerekiyor Bu nedenle rontgen ve MRI incelemesini mutlaka yaptırın

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com