Soru:"Erektil Disfonksiyon" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Erektil Disfonksiyon"39 yaşında erkek hastalığımın hikayesi şöyle : iki yık kadar önce yazın 6 ay kadar çalıştığım yoğun stresli ve yorucu bir işte , iki gün kadar havalı kompresör kullım ve iki kez ağır kaldırırken belimi ağrıttım bu olaylardan sonra sertleşme ve erken boşalma problemi yaşamaya başladımsonradan edindiğim bilgilere göre aşırı titreşime maruz kalan ya da bu havalı kompresör kullananlarda kalıcı sertleşme sorunu gelişiyormuşAcaba psikolojikmi diye de düşünüyorum ama öyleye benzemiyor iki yıldır sildenafil esaslı haplarla cinsel hayatımı düzenlemeye çalışıyorum ama artık hap peşinde koşmaktan da yoruldum açıkçasıbu konuda beni aydınlatabilecek birisi varsa mutlu olurum teşekkürler UzmDr Mehmet KALKAN 1205 12:53:58 genç yaş grubunda olduğunuzdan dolayı organık bır hastalık olma ıhtımalı tabıkı zayıf ama yınede uzun suren bu yakınmanız arastırlması gerekır bu amacla penil dopler ultrasonografi yapılabılır gecmıs olsun Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|