![]() |
Slm Kolay Gelsin Ben Lens Raporları Hakkında Bıgı Almak İstiyorum &... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Slm Kolay Gelsin Ben Lens Raporları Hakkında Bıgı Almak İstiyorum &...slm kolay gelsin ben lens raporları hakkında bıgı almak istiyorum 4 20 ![]() ![]() ![]() ![]() Kontakt lens bedellerinin Kurumca karşılandığı kişilere, aşağıda belirtilen tıbbi endikasyonların varlığında, göz hastalıkları uzman hekimi tarafından sağlık raporu düzenlenmesi halinde kontakt lens bedeli ödenir ![]() Lenslerin yenilemesine ait ödemeler, alış tarihinden itibaren 12 ay geçmeden yapılamaz ![]() ![]() Bir çift kontakt lens için ödenecek tutar 50 YTL nı geçemez ![]() Kontakt lens solüsyonlarının bedelleri Kurumca karşılanmaz ![]() Kontakt lens bedeli ödenecek tıbbi durumlar · Keratokonüsler, · 7 ve 7 diyoptriden yüksek miyopiler ile 3 4 diyoptriden fazla hipermetroplar, · İki göz sırasında en az 3 diyoptri fark olan anizometroplar, · Düzeltilemeyen mixt astigmatizmalar, · Tek taraflı afaki operatuvar vakalar, · Kornea hastalıklarında (Bülloz keratopati, kornea ülseri) Kaynak: istanbul ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|