|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| sorubenim sol yumurtalığımda 3 yıldan beri kist var |
Soru:"Benim Sol Yumurtalığımda 3 Yıldan Beri Kist Var" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Benim Sol Yumurtalığımda 3 Yıldan Beri Kist Var"mrb ben 26 yasindayim,evliyim ve 3 cocugum var benim sol yumurtaligimda 3 yildan beri kist var son 1 yildir cesitli dogum kontrol haplari kullim ama gecmedi en son doktorum NEO EUNOMIN adinda bi ilac verdi 3 ay boyunca kullim ilac kullanmadan önce kist 3,5 cm civarindaydi,ilaclar bittikten sonra tekrar kontrole gittigimde kistin 5 cm den fazla oldugunu söyledi ve ameliyat önerdi doktorum kötü bi sey olmadigini söyledi ve büyümeyi durduramadigi icin ameliyat önerdi ben ise korkuyorum bu kistin kanser olabilme riski varmidir ? babannem rahim kanserinden vefatetmisti ben de de kötü bisey olabilme ihtimali varmidir sizce ne yapmaliyim ? simdiden tesekkürler Doç Dr A Serhan CEVRIOGLU16 10:58:48Merhaba, Doktorunuzun önerisine katılıyorum Kistin operasyon sırası veya sonrasında elde edilen patoloji sonucuna göre iyi-kötü huylu olduğu netleşecektir Ancak verdiğiniz bilğiler kistinizin büyük bir ihtimalle iyi huylu olduğunu düşündürüyor![]() www serhancevrioglu com Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|