Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhemşireyim elime iğne battı galiba

Soru:"Hemşireyim Elime İğne Battı Galiba:("

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hemşireyim Elime İğne Battı Galiba:("

merhaba ben intorn hemşireyim ve hepatit-b lı bı hastanın sekerine bakarken elıme iğne battı gıbı geldı fakat emın değilimdaha once heptit-b asısı olmuştumsonucumda anti Hbs pozitif 4723 çıktıben gayet rahattım çünkü aşım tutmuş dedımfakat bir kaç hekime sordum sağlık çalışanları için 100 ve yukarsı olmalı dediyani ben şimdi hepatit-b ye karşı korunmuyomuyumtekrar rapel doz yaptırmama gerek var mıne yapıcam herkes bişey söylüyoarkadaşlarımda baktırdı onlarınkı hep 140-160 lardaonlarda biz iyi korunuyoruz sen korunmuyosun tekrar aşı olman gerekiyo diyolaryani eğer o iğne battıysa bana benı korumamış mıdırteşekkurlerçok panık yaptımyardımcı olursanız minnettarım sızeçok teşekkür edrim doktor bey

DoçDr Yusuf AKCAN

1523:33:50

eskiden 10 unitenin altında rapel yapın denmekte idi şimdi onun altı bile koruyucu olabilmektedir bilinen bilgilere göre sıkıntı yapmanıza gerek yok şu an için aşıyada gerek yok eğer hepatit aşı sayınız 3 değilse 3 e tamamlayınızsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com