Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruçok sık idrara çıkıyorum

Soru:"Çok Sık İdrara Çıkıyorum"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Çok Sık İdrara Çıkıyorum"

slmçok sık idrara çıkıyorum,önceden evden çıktıgımda rahatlıkla 5-6 saat dışarda wc girmeden durabiliyordum şimdi ise çok sık çıkıyorum,önceden gece boyu hiç kakmadan yatıyodum şimdi ise! gece 4 kere çıkıyorum bazen 5 ver defasında bol miktarda yapıyorum ve biraz gecikecek olsam kaçırabiliyorum dr gittim kültür tahlili ve bikaç idrar tahlili daha verdim 13 ekimde alıcam sonucuyinede sizle paylaşmak istedim neden olabilir? yaşım 28 evli ve bi çocuk annesigim,temizligime dikkat ederim ve pezarvetifle korunuyorumsaygılarımla cevabınızı bekliyorumTşkr ederim

UzmDr Mehmet KALKAN

1111:41:35

idrar yolu enfeksıyonu , sistit, idrar yolu taşları, mesanenin aşırı aktıvıtesi, şeker hastalıgı bu rahatsızlıga sebep olabılır tahlıllerın sonucu yol gosterecektır ama ıdrar yolları ıcın bır de ultrason cektırmenız uygun olur gecmıs olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com