Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruderin nesef aldığımda göğsümde batma

Soru:"Derin Nesef Aldığımda Göğsümde Batma"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Derin Nesef Aldığımda Göğsümde Batma"

Ayşe Hanım merhaba;

sol tarafımda kalbimin olduğu yerde, ara ara bir acıma hissediyorum seyrek oluyor ama uzun zamandır var bu olaySeyerek olduğu için üzerinde durmadım herhangi bir yerede gitmedimSıklığı ayda bir diyebilirim Acıyı şöyle tarif edebilirim, çok dayanılmayacak bir şey değil fakat uzun sürse çok rahatsız edici bir durum, fakat kısa sürüyor, şöyleki bir yere düşersinizde günlerce o düştüğünüz yada çarptığınız bölgede bir acı olurya o şekilde acıyor yada ağrıyor diyebilirim saniyeler içinde geçiyor
derin nefes aldığımda ise aynı yerde bir acı oluşuyor bunuda yeni farkettim

Şikayetim hakkında bilgi verebilirmisiniz ve hangi servise muayene olmalıyım

Teşekkürler

Sema Tekin
ProfDr Vural KAVUNCU

20 22:54:40

öncelikle Psikiyatri uzmanına muayene olmanızı öneririmProf Dr Vural Kavuncuwwwvuralkavuncucom

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com