Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruobezmıyım

Soru:"Obezmıyım"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Obezmıyım"

merhaba dr hanım
162 cm boy ve 85 kılo olarak devlet hastanesınde bır dr abasvurdum1200 kalorı dıyetı verıldıuc aydır uyguladım fakat hıc kılo veremedımdaha sonra reductıl 15 mg kullanarak yaklasık 10 kg verdım uc ayda su anda 75 kg oldum ancak 2 aydır aynı kılodayım ılacı daha fazla kullanmak ıstemıyorumonerılerınızı bılmek benı rahatlatıcak

bıraz detayda vermek ısterım
162 cm 75 kg yas 31 bayan 1,5 yıllık evlıyımcocugum yokastım hastasıyımsene basında cok mıktarda kortızon aldımyaklasık bır yıldır adet gormuyorumdıyet programıma tıtızlıkle uyup sporla bırlıkte yasıyorumhergun duzenlı yuruyuslerım var 1 saat tempolu yoga da yapıyorumyanı hareketsız degılımcok ıstahlıda degılım ama tatlı ıhtıyacım hep varr tansıyon ve seker hastalıgım yoktıroıd yok denıldıcok moralım bozulmaya basladı neden boyle oluyor ne olur bana yardımcı olun ne yapmalıyım

UzmDr Şerife Nur BOYSAN

1416:51:10

Diyet yapmadığınız sürece kilo veremezsiniz1600-1800 kkal diyet + düzenli egzersiz mutlaka olmalıİlaç sadece yardımcıdırEndokrinoloji polk de diğer hormonal testler için takip edilmeniz gerekir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com