![]() |
Yusuf Hayaloğlu "Hayat Nedir Anne" |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Yusuf Hayaloğlu "Hayat Nedir Anne"Benim hiç sapanım olmadı anne, Ne kuşları vurdum, Ne de kimsenin camını kırdım ![]() ![]() ![]() Çok uslu bir çocuk değildim ama, Seni hiç kırmadim, hep boynumu kırdım ![]() Ben hayatım boyunca Bir tek kendimi vurdum! Suskun görünsem de Fırtınalı ve mağrurdum anne ![]() Bir mızrak gibi, Aynada hep dik durdum anne! ![]() ![]() Ben sana hiç bir gün laf getirmedim, Leke sürmedim ![]() Ama göğsümü çok hırpaladım, Kalbimi çok yordum ![]() ![]() ![]() Ben hayatım boyunca, en çok kendimi sordum! Benim hiç sevgilim olmadı anne, Ne bir yuva kurdum, Ne bir gün şansım güldü ![]() Öpemeden bir bebeğin gidişini, Tükendi gitti çağım ![]() Kimi yürekten sevdiysem, Yüreğini başkasına böldü ![]() Bir muhabbet kuşum vardı, O da yalnızlıktan öldü ![]() Sen beni göğsünde Hep acılarla mı soğurdun anne? Yoksa evlat diye, Koca bir taş mı doğurdun anne? Eziyet degilim, zahmet değilim, Musibet hiç değilim; Bir senin mi balına sinek kondu, söylesene! Doğurdun da beni, Ne ile yoğurdun anne? Benim hiç hayalim olmadı anne ![]() Ne seni rahat ettirdim, Ne kendim ettim rahat ![]() ![]() ![]() Bir Mutluluk Fotoğrafı Bile Çektirmedi Bu Hayat! Kaybolmuş bir anahtar kadar Sahipsizim anne ![]() Ne omuzumda bir dost eli, Ne saçımda bir şefkat ![]() Say ki yollardan akan, Şu faydasız çamurdum anne ![]() Say ki ıslanmaktım, üşümektim, Say ki yağmurdum anne! Bunca yıldır gözyaşlarını, Hangi denizlere sakladın? Oy ben öleyim, Sen Beni Ne Diye Doğurdun Anne? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yusuf Hayaloğlu "Hayat Nedir Anne" |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Cevap : Yusuf Hayaloğlu "Hayat Nedir Anne"paylaşım için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Yusuf Hayaloğlu "Hayat Nedir Anne"ben tşk ederim değerli youmun için puslu:sm_sleep: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yusuf Hayaloğlu "Hayat Nedir Anne"teşekkürler esmer_yar emeğine sağlık ![]()
|