Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, için, ilk, nesil, utanmaz

Utanmaz Nesil İçin İlk Adım

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Utanmaz Nesil İçin İlk Adım

Yeni nesiller artık utanmayacak!

İtalyan bilim adamları çocuklarda utangaçlığın "5- HTTL-PR" adlı genden kaynaklandığını ve tedavi edilebilir olduğunu belirledi

Utangaçlık geni de bulundu

Çocuğum neden utangaç diye kara kara düşünmeyin Çünkü İtalya'nın Milano kentindeki San Raffaelo Hastahanesi profesörleri tarafından yapılan araştırmada çocuklarda utangançlığın genetik olduğu ortaya çıktı Araştırmaya göre tüm suç, çocukların yüzde 10'unun dna'sında görülen 5-HTTL-PR adlı gende Doktorlar bu gene sahip çocukların ileride bunalımlı birer yetişkin olma riskinin çok fazla olduğunu söylüyor Ancak bu genin mümkün olduğunca erken yaşlarda tespit edilmesiyle çocukların iyileştirilebileceği ifade ediliyor

Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com