![]() |
Soru:"Uyuşma" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Uyuşma"MERHABA SAYIN HOCAM BEN 25 YAŞINDA BİR ERKEĞİM YAKLAŞIK OLARAK 2005 YILININ EYLÜL AYINDA SOL KABURGA TARAFIMDA Bİ UYUŞMA KARINCALANMA OLDU BU OLURKEN HAREKET EDEMEDİM HAREKET EDİNCE DAHADA FAZLA OLDU YAKLAŞIK 5 DK ![]() ![]() ![]() ![]() TEŞEKKÜR EDERİM Doç ![]() ![]() ![]() 21 ![]() Gecmis olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genc bir insansiniz ![]() ![]() ![]() Bazen ozel tip epilepsiler (sara) nobetleri, bazan da gecici damar tikanikliklari (buna yumusak doku romatizmalari), erkenden baslayan damar sertlikleri kisa sureli damar tikanikliklari boyle bir yakinmaya neden verebilir ![]() ![]() Bu arada genc bir insansiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Yine sigara ve *****den uzak durmalisiniz ![]() Iyi uyumalisiniz ![]() Erken yatip erken kalkiniz ![]() Saglikli besleniniz ![]() Cevrenizde iyi arkadaslar bulundurmalisiniz ![]() Kisiliginize uygun bir mesleginiz olmali ![]() Yapmadi iseniz bir doga tatili yapmalisiniz ![]() iyi haberlerinizi bekliyorum ![]() Saglikli neseli gunler ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|