Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruuyuşma

Soru:"Uyuşma"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Uyuşma"

MERHABA SAYIN HOCAM BEN 25 YAŞINDA BİR ERKEĞİM YAKLAŞIK OLARAK 2005 YILININ EYLÜL AYINDA SOL KABURGA TARAFIMDA Bİ UYUŞMA KARINCALANMA OLDU BU OLURKEN HAREKET EDEMEDİM HAREKET EDİNCE DAHADA FAZLA OLDU YAKLAŞIK 5 DK KADAR SÜRDÜ DOKTORA GİTTİM KARDİOLOJİYE GÖNDERDİLER BİŞRY ÇIKMADI ÜROLOJİYE GİTTİM ORDANDA BİŞEY ÇIKMADI DOKTOR KAS AĞRISI DEDİ KAS GEVŞETİÇİ VERDİ 2006 YILINDA TEKRAR OLDU KISA SÜRDÜ BU YIL MART AYINDA TEKRAR BAŞLADI BU DEFA UYUŞMA SOL AYAĞIMA KADAR İNDİ SONRA SOL KOLUM DA DA VAR BİR KAÇ KEREDE SOL KOLUN DA HİS KAYBI OLDU SANKİ KOLUM ÇIKMIŞ GİBİYDİ YUKARI KALDIRP TUTAMUIYORDUM NÖROLOJİYE GİTTİM BİŞEY ÇIKMADIBİR PSKYATRA GİTMEMİ ÖNERDİ SİZCE SORUNUM NE OLABİLİR
TEŞEKKÜR EDERİM
DoçDr M Akif BUYUKBESE

21 19:56:37

Gecmis olsun Daha once (birkac ay once) belki sizinkilere benzer yakinmalari olan bir hastanin sorusunu cevaplamaya calismistim Biz genel dahiliyede detayli muayenenizden sonra, EKG dahilgenis laboratuvar tetkikleri yapiyoruz Spesifik bir telkin edici hastaliga uymadiginda boyle bir cek ap yapiliyor Burada sistem fonksiyonlari kimyasal olarak da degerlendirilmis oluyor Eskiden beri olmasi, kalici bir fonksiyon bozuklugu yapmamis olmasi ancak kronik olmasi durumunda noroloji ve psikiyatriden destek istiyoruz Tum bunlar yapilmis gorunuyor
Genc bir insansiniz Yakinmalariniz ozel ama inanin boyle yakinmalari olan tek kisi Siz degilsiniz Umulmaz bir problem olarak algilamayin diye soyluyorum
Bazen ozel tip epilepsiler (sara) nobetleri, bazan da gecici damar tikanikliklari (buna yumusak doku romatizmalari), erkenden baslayan damar sertlikleri kisa sureli damar tikanikliklari boyle bir yakinmaya neden verebilir Gittiginiz merkezlerde bunlarin arastirilmis olabilecegini saniyorum
Bu arada genc bir insansiniz Ne isle ugrastiginiz, hayati algilayis ve stresle mucadele edis sekliniz bu anlamda onem tasiyor olabilir Tum hekimlere kullandiginiz ilaclardan bahsetmelisiniz Sizce onemsiz gibi gorunen bir nokta esasen tanida anlamli bir nokta olabilir
Yine sigara ve *****den uzak durmalisiniz
Iyi uyumalisiniz
Erken yatip erken kalkiniz
Saglikli besleniniz
Cevrenizde iyi arkadaslar bulundurmalisiniz
Kisiliginize uygun bir mesleginiz olmali
Yapmadi iseniz bir doga tatili yapmalisiniz
iyi haberlerinizi bekliyorum
Saglikli neseli gunler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com