Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorudizziness baş dönmesi ve sersemlik

Soru:"Dizziness, Baş Dönmesi Ve Sersemlik"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Dizziness, Baş Dönmesi Ve Sersemlik"

merhabalar benim sorunum genellikle yürürken ortaya çıkıyor kısa bir süre yürüdükten sonra baş dönmei ve sersemlik oluyor kendimi sarhoş gibi hissediyorum biraz dinlendikten sonra geçiyor fakat her yürüdüğümde aynı şeyler oluyor bu çok ağır bir soğuk algılığından sonra ortaya çıktı bu dizziness olabilirmi ve bana neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Dr Editor Saglikdanis

27 11:26:53

viral enfeksiyonlardan sonra iç kulak iltihabı- labirintit gelişebilir bunda dediğiniz bulgular olabilir yanında kulak çınlaması eşlik edebilirayrıca ortostatik hipotansiyonu olanlarda da benzer şikayetler olabilirbununla birlikte her türlü hastalık halide bu bulguları verebilir temel testleri de ihma etmeyinizsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com