Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukronik hapatit b mi yağlanmamı

Soru:"Kronik Hapatit B Mi Yağlanmamı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kronik Hapatit B Mi Yağlanmamı"

öncelikle insanlarımıza bu şekilde yardımcı oldugunuz için teşekür ederim benim sorum şu eşim 36 yaşında bundan 1yıl önce el ve ayak şişligi için doktora gittitahlilleri yapıldı ast 42ve alt 83 yüksek cıktı 10 gün ıstırahat verdi 10 gün sonunda bidaha tahlile cahırdı ast 45 alt 85 yine yüksek cıktı bide calış gel bida tahlil yapıyım dedi 15 günsonra yine yüksek cıktı ünüversiteye gönderdi 4 ayda ünüversitede izlendi DAN sürekli degişiyordu 18000 yüzlere cıktıgı oldubiyopsiye karar verdiklerinde DAN sı 966 dı anti hbsnegatif hbsag pozitif anti hbcpozitif burda gec sıra gelirdiye senelik izninde erzurum araştırma hastanesinde kız kardeşi hemşire orda biyopsi yapıldı DAN sı düşük oldugu için ilac tedavisine başlamadıla bikac aydaha takip ettiler ensonki ast 4741 alt ise 8561DAN sı 366 dı fakat bu ay 6100 artık ilac tedavisi başladı ilacın adı baraclude 0,5mg 3ay kullanacaksın sonra yine gelecen dedi doktorbu arada karaciger 100 de70 miş yaglanma var sizden acele cevap bekliyorumşimdi nolacak hap hastalıgı silecekmi bizler aşılandıknasıl bir hastalık anlamadım eşime moral vermeye calışıyorum ama benim moral sıfır lütfen bana bir cıkış yolu söyleyin tamamen bu hastalık tamamen gececekmi bundan sonraki evrelerde ne olacakkronik demek bu degerler düştümü taşıyıcı olarak kalacakmı demekdoktorlar bize düzgün bir acıklamaya yapmıyorbu ülkede insan saglıgı bukadar degersizmiallahtan sizin gibi doktorlarımız varda bizi bilgilendiriyor allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin vereceginiz cevaplar icin şimdiden size teşekür ederim

DoçDr Yusuf AKCAN

23 12:04:20

Tüm doktorlar değerlidir ve insanlara değer veriyordur inancındayımhastanızda testler dışında bir şikayet varmı? halsizlik gibikaraciğer biyopsi sonucu nedir? esas sorun hepatit b mi yağlanmamı ayırdedilmeli?hepatit b viral bir hastalıktır moral bozukluğunda virüslere karşı olan direnç düşer yani bir sorun çıkmayacaksa bile sorunu moral bozup strese girenler çağırıyor olabilir hepatit b tedavisi kadar yağlanmaya yönerlik tedavilerde akılda tutulmaldırhastanın yakınkarı mutlaka aşılanmalıdır kardeşleri ve onların eşleri özelliklehepatit b nin doğal seyri değişkendir bir çok faydalı ilaç var bunlar kişiye katkı sağlamaktadır fazla moral bozmayınızsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com