![]() |
Botox İle Kırışıklık Tedavisi Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Botox İle Kırışıklık Tedavisi Nedir?' Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasam da, kızgın gösteriyor ![]() 'Alnımdaki çizgiler beni olduğumdan daha yaşlı gösteriyor ![]() 'Gülmeyi seviyorum, ama göz kenarlarım çok fazla kırışıyor ![]() 'Kaşlarımın daha fazla kalkık olmasını isterdim ![]() Belki sizde bu tip bir yakınma içerisindesiniz veya Botox ® 'u merak ediyorsunuz ve daha fazlasını bilmek istiyorsunuz ![]() ![]() BOTOX ® NEDİR? Botox ® zamanla yüzde oluşan dinamik kırışıklıkları, çizgileri azaltan basit, cerrahi olmayan bir uygulamadır ![]() On dakikalık bir uygulama ile kırışıklıklara yol açan kasları 4 ila 6 aya kadar gevşetir ![]() ![]() Kolay, hızlı ve iyileşme süreci gerektirmeyen bir uygulama olduğu için birçok insan uygulama sonrası işine ve günlük hayatına geri döner ![]() BOTOX ® HANGİ BÖLGELERE UYGULANIR? Özellikle mimik kaslarının hareketine bağlı olarak ortaya çıkan alın bölgesi, kaş arası ve göz kenarı çizgileri Botox ® tedavisine son derece iyi cevap vermektedir ![]() ![]() Ayrıca el,ayak ve koltukaltı bölgeleri terleme tedavisinde Botox ® kullanılmaktadır ![]() ![]() * UYGULAMA NASIL OLUR? Doktorunuz en iyi sonucu alabilmek enjeksiyon yapılacak bölgeyi tespit eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BOTOX ® 'UN ETKİSİ NE KADAR SÜRER? Botox ® 'un etkisi 4 aya kadar sürmektedir ![]() ![]() YAN ETKİSİ VAR MIDIR? Bilinçli ve tecrübeli ellerde yan etkisi çok azdır ![]() ![]() ![]() BOTOX ® TAM OLARAK NEDİR? Botox ® , Clostridum Botulinum bakterisinden üretilmiş doğal, saflaştırılmış proteindir ![]() ![]() ![]() ![]() BOTOX ® UYGULAMALARI AĞRILI MIDIR? Çok az ve kısa süreli batma hissi duyulur ![]() ![]() * UYGULAMAYA DEVAM ETMEZSEM KIRIŞIKLIKLARIM DAHA KÖTÜYE GİDERMİ? Hayır ![]() ![]() UYGULAMA ÖNCESİ DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR Doktorunuza, mevcut sağlık sorunlarınız ve varsa kullanmakta olduğunuz ilaçlar hakkında bilgi veriniz ![]() ![]() ![]() * ALIN KIRIŞIKLIKLARI * |
![]() |
![]() |
|