|
|
Konu Araçları |
soru2 katdan düştüm bel kırıklarında ameliyat oldum vertebra fraktürü |
Soru:"2 Katdan Düştüm Bel Kırıklarında Ameliyat Oldum, Vertebra Fraktürü" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"2 Katdan Düştüm Bel Kırıklarında Ameliyat Oldum, Vertebra Fraktürü"mrb ben YUSUF ACEM, kaza geçirdigim yaşş 19 du şikayetim ben 2005 eylü(27) de 2 kattan düştüm ve belimde l1börst fraktür kırıgı tanısıyla 3 ekımde(2005) amaliyat yapıldı MÜNVTF de amaliyatım 13 saat sürdü amaliyatta 2 rot vida takıldı amaliyat yerım gobek hizasından sol yan dan arka ya kadar gıdıyor amamliyatım çokta başarılı olmuştu 4 senedır hiçç bi şikayetim yoktu ama 2 gundur şıddetlı bır şekılde ağrı var sırtım da acaba soguk almıs olabılırmı yoksa pilatınlermı kaydı korkuyorum ne yapmalıyım sağlık guvencemde yok ne yapcam bılmıyorumyardımcı olursanız sevınırım hocamm saygılarımla DoçDr Cahide Topsakal 0809:12:59 Cok gecmis olsun, kesinlikle platinler kaydigindan degil, soguk alginligina bagli adale spazmindan kaynaklaniyordur, biraz istirahat, biraz kas gevsetici ve sicak uygulama agrinizi iki uc gunde gecirir,Doc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737 Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|