Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adet, aldım, cihazı, evrakl, için, iki, işitme, oğluma, ödemesi, şahıs

Ben Oğluma İki Adet İşitme Çihazı Aldım. Şahıs Ödemesi İçin Bütün Evrakl...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Oğluma İki Adet İşitme Çihazı Aldım. Şahıs Ödemesi İçin Bütün Evrakl...

ben oğluma iki adet işitme çihazı aldım şahıs ödemesi için bütün evrakları fındıklıdaki il müdürlüğüne 11 haziran 2008 de teslim ettimaradan geçen zamanda yani 9 eylül günü hesabıma 1140 ytl yattıgını gördüm oğlum ileri derecede işitme kaybına sahip bu odyo metri testi ile tespit edilmiş
sosyal güvenlik kurumu sağlık uğgulama tebliginde bu oran cihaz başına en fazla 800 ytl ödenir diyorbana ise cihaz başına 570 ytl yatmış acaba neye göre yatmış zaten oğlumun işitme kaybı sınırda yani ileri derecede bundan ötesi ise sağırlık
tebligde acık net enfazla 800 ytl ödenir diyor bana neden 570 ytl ödendi gerkli bilgileri arz edrimkolay gelsin

Fındıklı şahıs ödemeleri ile görüşünüz

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com