Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruprolaktin

Soru:"Prolaktin"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Prolaktin"

Hocam 35 yaşında bekar bir bayanım prolaktin hormunum sürekli yüksek Buna bağlı olarakta göğüslerimde hidroadenomlar mevcut Bundan 4 yıl öncede Prolaktin hormonlarım yine yükselmiş ve nedeni teşhis edilememişti Şuan aynı şikayetim tekrarladı beyin emarı çektirdim hipofz de sorun gzükmüyor kadın hastalığıyla ilgli bir şikayetim söz konusu değil (Kist vb) Adetlerimde düzensizliker mevcut Ancak her ay adet görüyorum sadece kanamalarımda azalma söz konusu 10 günlük adet sürem 4 bazen de 5 güne indi Bazen menepozda gibi ateş basıyor geceleri terliyorum tiroid ölçümlerim düzgün çıkıyor yıllar önce zehirli guatır için ilaç kullandım ancak şuan kanda guatr görünmüyor ultrasonla bakıttım yine birşey yok Bunların haricinde prolaktin hormonunun yükselmesine ne sebep olur Deprosyon lacı kullanmıyorum Böbrek ve karaciğer rahatsızlıklarınında bu hormon üzerinde etkisi olduğu söyleniyor Yllar önce böbrek taşı düşürmüştüm ama şuan herhangi birşikayetim yok 6 ayda bir sağlık kontrolünden geçiyorum bütün tahlllerim normal Tek derdim prolaktin Bu konuda ne yapmalıyım Nişanlıyım evlendiğimde çocuğumun olmaması gibi bir risk varmı Ne yapma gerektiği konusunda yönlendirirseniz svinirim Teşekkürler
UzmDr erdal duman

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com