07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Aksamdan Beri Gaz Ve Tuvaletini Yapamiyor"
merhabalar Yusuf Bey,
size Haitiden yaziyorum konu esimin mide rahatsizligi esimin mideagrisi dun ogleden sonra, -yemek yedikten sonra - baslamis yemekte benim hazirladigim patates salatasini yemisti bunun yanisira ayran icmis ve mango yemis ve ardindan agri baslamis agri orta siddetli sanirim ve ayni siddet -su an saat sabah 5- yaklasik 15 saattir devam ediyor aksam yemegini hafif yemisti, ancak agri bir turlu gecmeyince rennie aldi bir tane, o da fayda etmeyince nane limon yaptim ancak sabaha kadar uyutmayan agri hala devam ediyor, ayrica siskinlik var, ve normalde sindirim sisteminin iyi calismasina ragmen aksamdan beri gaz ve tuvaletini yapamiyor esim burada bm personeli ancak yine de burada saglik imkanlari cok iyi degil bu nedenle su ana kadar doktora gitmedik, acaba doktora gitmeden yapabilecegimiz birseyler var mi? -acilen- yardimci olabilriseniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler 
iyi calismalar diliyorum, Haiti,den sevgiler, hoscakalin 
Doç Dr Yusuf AKCAN
24 07 18:40:23
Akut karın ağrılarında hastayı doktorun görmesi ve bazı temel testleri mutlaka yapması gerekir Ani şiddetli başlayan böyle bir ağrıda genellikle akut apandisit gibi durumlar akılda tutulması gerekir bunlarda acil cerrahi gerektirebilkir Bu yüzden mutlaka bir hekime veya acile başvurun Ayakta direkt karın grafisi, tam kansayımı gibi testler ve muayene ile bu durumlar daha az acil durumlardan ayıredidilir SAğlıcakla 
Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz
|
|
|