Soru:"İştahsızlık" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"İştahsızlık"uzun süre evvel sinirsem iştahsızlığa yakalandım ve kilo verdimbir kaç defa bu ataklarım oldugenelde sakın biriyim ve strese sahip değilimöyle sinirsel sorunumda yokkilo derdimde yoksadece sağlık acısından dikkat ederimbeni yemek yemek mutlu etmiyormutsuz biride değilimsadece yaşamak için yemek yiyen biriyimbu durumdan dolayı yemek yemeği unutuyor ve kilo veriyorumson atakta birden 10 kilo verdiğim için şimdi görev gibi yemek yiyorumşuanda boyum kilom orantılı ne almak nede vermek kaygım varama yemek saatleri benım için işkencebilinçsiz biri olsam kötüye giderim diye elimden geldikçe dikkat ediyorumçünkü bu sorun yüzxünden reglden kesildim gençlğimdetedavi gördümçocukken annemden öğrendim yemek yemekle ilgili epey problem yaşatmışımyanı bazen senı döve döve yedirirdim yine kusardın diyoruzun süre kendiliğinden kusmalarımda vardısanırım bunlar psikolojık ne yapmalıyım UzmDr Tanju SÜRMELİ 22 12:05:32 İyi donanimli bir psikiyatrist den yardım alın Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|